fbpx
Montage
OnceWall är enkelt!

Smidigt och snabbt

Detta är kursen för dig som vill lära dig mer om det grundläggande inom att montera en fasad. Vi visar dig hur luftspalten fungerar, hur man kan tänka gällande isolering och vilka verktyg du behöver. Och som alltid är du  välkommen att kontakta oss så om några frågor uppstår.

Här hittar du den information du behöver för att kunna utföra ett bra montage av OnceWall. Ju säkrare du är på hur installationen skall utföras desto bättre blir slutresultatet. Detsamma gäller dig som låter någon hantverkare utföra montaget. Ju mer du kan desto bättre kan du kommunicera. Det är helt enkelt bra om du vet vad du kan förvänta dig. Med fördjupad kunskap följer bättre förståelse och bättre beslut.  Detta plus det faktum att med kunskap kan du också kontrollera så att det arbete som utförs av andra faktiskt också är korrekt. Ju kunnigare du är desto bättre resultat får du.

Om du stöter på någon knivig utmaning (de flesta hus har dessa), så stanna hellre upp, fundera och kanske rådfråga oss eller någon annan kunnig hellre än att stressa på och göra någonting förhastat. En riktigt utförd OnceWallinstallation skall kännas väldigt gedigen från början till slut och ofta kan ett ord med en plåtslagare lösa det mest hårdnackade problem. Tänk på att fasaden kommer sitta under väldigt många år framöver så den lilla extra eftertanke som görs lönar sig ofta i längden.