Få gratis prover

Ingen kostnad!

Få hjälp med att prata igenom just ditt projekt

Beställ gratis prover

Vi guidar dig inom underhållsfritt

Ett fasadbyte är en stor investering och många gånger så är det en god idé att tänka igenom och planera ordentligt innan man sätter igång. Materialval, montagesätt och ekonomi. Många bitar skall falla på plats. Vi hjälper dig hitta den allra bästa lösningen för just ditt hus. Samtal med våra fasadexperter brukar vara mycket uppskattade.

Vi skickar gärna gratis prover till dig när du intresserad av att se hur de olika modellerna av OnceWall ser ut i verkligheten.  Funderar du på, eller har beslutat dig för att beställa OnceWall till din fastighet så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med din beställning, svarar på dina frågor och ger dig råd så att du får det material just din fasad behöver.  Vi finns här för dig. Ring oss eller fyll i formuläret nedan för prover och kontakt.  Självklart kan vi ta ett möte digitalt om du vill, eller så kan vi komma hem till dig för ett besök. Du bestämmer vad som passar dig bäst! Det går också bra att ringa direkt på nr 0522 – 64 44 44.  Givetvis kostar det inget att skicka efter prover och det är  helt utan köpkrav.

Vi  följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer och vidtar försiktighetsåtgärder för att förebygga smittspridning och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa.

OnceWall är inte en tung cementbaserad fasad som kräver återkommande målning, kostsamt montage och som är omöjlig att återvinna. Inte heller är det någon blandning av träfibrer och plast som får brännas den dag den tjänat ut. OnceWall har extrem livslängd, är lättinstallerad och underhållsfri. OnceWall består av 100% återvinningsbar vinyl och är ett mycket bra miljöval. För dig som kan tänka dig ett vitt hus så är OnceWall ett synnerligen klokt val.  Framtidens fasad med anor sedan 1950-talet.

Fyll i dina uppgifter