Proffsig fastighetsförvaltning

Vi på OnceWall har lång erfarenhet av fasader och vårt vi strävar efter en kombination av hög kvalitet och ett attraktivt utseende. Självklart ska det också vara bra för miljön.

Att äga hyreshus eller en del av en bostadsrättsförening är ett smart sätt att investera sina pengar för den som tänker långsiktigt. Smarta materialval är extra viktigt när man strävar efter låga kostnader och högt fastighetsvärde. 

OnceWall skapar fastigheter som är attraktiva år efter år och som skapar större trivsel för de boende. Om man jämför OnceWalls fasad med en träfasad kan man göra en besparing på 70 % över en femtioårsperiod. Modern fastighetsförvaltning helt enkelt.

Artikel i Byggtipset

Kombinationen av sol, vind, regn och salt sliter hårt på föreningens fastigheter. Höga underhållskostnader och återkommande målningar fick föreningen att tänka ett steg längre när det var dags att byta fasad.

Ibland finns det val som är betydligt bättre än andra och vi vill nog tillsammans med föreningen påstå att så var fallet när det kommer till fasadval på Almgatan. Med det väldigt utsatta läget och erfarenheter från vad som fungerar eller ej så var det ett ganska lätt val om man frågar föreningen. Vi är självklart väldigt glada över att få varit med och gett föreningen fantastiskt fina hus, samtidigt som värdet på lägenheterna ökat och underhållskostnaderna minskat drastiskt. En fantastiskt kombination.

Broschyr fastighetsförvaltning

Här tar vi upp aspekterna från ett förvaltarperspektiv, att välja OnceWall. OnceWall är såväl värdeskapande som kostnadsreducerande och ofta ett väldigt bra val för dig som fastighetsförvaltare.

Vill du ha den i ryckt form så är det bara att att du hör av dig till oss så skickar vi ett exemplar. När du beställer ett gratis prov från oss så brukar vi skicka med denna broschyr också.

Ladda ner vår broschyr för förvaltare här:

Vi kontaktar er!

Fasadbyte på en bostadsrättsförening eller annan kommersiell fastighet ställer ofta stora krav på allt runt omkring. Allt från planering, projektering och kommunikation måste fungera för att det skall bli ett smidigt genomförande med ett resultat där alla inblandade är nöjda.
Just det faktum att många parter är delaktiga i processen gör att tydlig kommunikation är helt avgörande för ett fullgott resultat. Vi finns med från start till mål och vi finns alltid till hands som resurs för alla inblandade.