Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.
Profiler
Smart och snabbt

Tillbehör

För att göra en komplett installation så kan det vara bra att använda några av våra profiler. Det är inte nödvändigt men många gånger så är dessa en enkel väg till en riktigt bra installation. Vi har profiler för hörn, för anslutning mot takfot och öppningar och vi har profiler för inklädd takfot. Och som sagt, har du några funderingar så är du alltid välkommen till oss med dina frågor så kan vi gemensamt hitta den bästa lösningen för just ditt projekt. Alla profiler levereras i 3 meters längder.

Dubbel Hörnprofil

Hörnprofilen används vid 90 graders hörn. Samma profil till såväl inner som ytterhörn. En smidig profil att använda då den ger panelen möjlighet att röra sig samtidigt som den skyler själva sågsnittet.
Läs mer om hörnprofilen här:

Dubbel H-profil

Den dubbla H-Profilen används när du vill eller behöver skarva fasaden på väggen. Används framförallt till exempelvis Västkustpanelen men även i vissa fall med Sverigepanelen och övriga.

Läs mer om H-profilen här:

U-profiler

U-profilen är den profil du använder överst på väggen, upp mot taket och det är också den profil man oftast använder vid sidan av fönster och dörrar.

Läs mer om U-profiler här:

Startprofil

Startprofilen är den profil du använder i botten av väggen när du sätter liggande panel.

Läs mer om startprofilen här:

Skruv

Rätt skruv är en förutsättning för ett bra montage. Se till att använda det allra bästa. -Det lönar sig.

Läs mer om skruv här:

Gotlandspanelen

OnceWall Gotland är en tjock och modernare variant av vår gamla Classicpanel. Kan med fördel användas i takfot om man vill ha ett blankt utseende.

Gotlandspanelen

Detta är en lite tunnare panel än våra övriga, trämönstrade varianter. Den är lämplig att använda där behovet av profiler inte är så stort. Ett vanligt exempel är just i takfoten då den är såpass robust att den kan sättas mellan takfotsbräda och vägg.