Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.
Varför OnceWall
En robust faspanel

OnceWall Underhållsfri fasadpanel

En underhållsfri fasadpanel från OnceWall behöver inget underhåll mer än vanlig rengöring emellanåt. När fasaden är uppsatt kommer den hålla sig fin under väldigt många år utan underhåll, vilket innebär en lång rad fördelar.

Den största är troligtvis att du slipper den återkommande stressen och pressen över att din fasad behöver målas och underhållas. Du behöver inte längre måla, vilket gör att du spar både tid och pengar.  Du kan istället uppleva frihet och göra andra roliga saker på din lediga tid. OnceWall är ett smart val som gör att du kan njuta mer av livet.

Låga kostnader över tid

Den långa hållbarheten och det minimala behovet av underhåll av OnceWalls paneler gör att utgifterna för fasadskötsel reduceras avsevärt. Inköp av färg, förtunning och verktyg som behövs för att underhålla en träfasad uteblir. Du kommer inte heller behöva hyra skylift eller ställningar för ommålning. OnceWall är extremt kostnadseffektiv. Framförallt om man ser till hela fasadens livslängd. Vi har faktiskt räknat och jämfört några olika situationer, OnceWall VS Träfasad.  Här kan du se hur vi har räknat och de olika utgångslägena. En snabb slutsats är att OnceWall är bra för de flesta. Oavsett om du monterar själv eller låter någon annan installera så tjänar du i längden på att montera Oncewall.

Valet av OnceWall är också väldigt bra ur miljösynpunkt då miljön inte belastas var tionde år vid upprepade måleriarbeten. Alger och mögelsporer har svårt att få fäste i fasaden, vilket gör att behovet av underhåll minskar radikalt. Att den är 100% återvinningsbar är såklart också ett stort plus. I the green guides årliga rankingsystem över produkters milöpåverkan under sin livstid får OnceWall A+ i rating vilket är den högsta möjliga. Väljer du OnceWall så slår du också ett stort slag för miljön.

Du kan montera själv

Det är så enkelt att montera OnceWall, att även du som inte normalt brukar snickra och bygga kan våga dig på att montera underhållsfri fasadpanel från OnceWall. Vi har instruktionsblad som är lätta att förstå, och även filmer som på ett tydligt sätt visar hur man går till väga vid en installation. Det krävs inte heller några avancerade verktyg för att lyckas. Vi är tillgängliga för dig och vi svarar gärna på dina frågor under arbetets gång. Du kan känna dig trygg med att vi ger dig det stöd du behöver när du beslutar dig för att montera OnceWall själv. Med en underhållsfri fasadpanel från oss får du kontroll.

Tidlöst & modern

OnceWall finns i flera olika modeller för att du skall kunna hitta en som passar just dig och din stil. Allt från moderna varianter till lite mer klassiska modeller.  Du kan montera dem såväl stående som liggande. Du kan få den design som just du vill ha på din fasad.

Livslängd på 50 - 100 år

OnceWall håller extremt länge. Fasaden är UV-resistent och den kommer håller sig fin under lång tid framöver. Det är ett bra val av fasad vid en eventuell lågkonjunktur då den kraftigt minskar kostnaderna för underhåll. En annan trygghet är att du har 50 års garanti på panelen.

Underhållsfri fasadpanel

Med det underhållsfria kommer en helt annan typ av liv. Du slipper arbeta med fasaden och du slipper jobba för att dra in pengar till ommålningar och reparationer. Bara spola av den emellanåt och du kommer ha en fasad för livet. Med underhållsfri fasadpanel får du mer tid och pengar till annat.

100% Återvinningsbar

Materialet kan återvinnas upp till tjugo gånger. Så om många år när en OnceWall fasad går ur tiden så kan den malas ner till granulat, smältas ner, och bli en viktig beståndsdel i en ny fasad igen. Alla våra produkter är 100% återvinningsbara. Det är också fullt möjligt att plocka ner en fasad och montera upp den igen någon annanstans, lite som att flytta ett timmerhus.

Vi visar upp underhållsfri fasadpanel

Gratis provbitar

Vill du få en fasad som på riktigt ger dig mer tid och pengar till annat
Tveka inte utan klicka hem dina egna prover nu direkt!

OnceWall vs Högtryckstvätt

En högtryckstvätt modell kraftigare. Ett hårt test som inte skadar fasaden. Detta är ett test och inte ett exempel på hur vi rekommenderar att du tvättar din fasad…