Sök
Stäng denna sökruta.
Inspiration
Vilken fasad passar just dig?

Fasadinspiration

Med OnceWall har du många möjligheter att få det precis som du vill. Kika runt och se hur andra har gjort och få kanske lite tips om hur du kan göra på just ditt hus.

Fasadtyp, paneltyp, färg, montageriktning, fodertyp och storlek på knutarna. Många saker att ta ställning till. Men lugn. Vi hjälper gärna till! Fasadinspiration nedan!

Liggande och stående panel

Inspireras av hur andra kombinerat stående panel med liggande och tvärt om. Ett bra sätt att ge huset lite extra karaktär.

Förr gjorde man kombinationen för att brädorna inte var långa nog men nu för tiden så kombinerar man liggande och stående panel mest av estetiska skäl. 

Kombinera liggande och stående panel – Inspiration

Gratis provbitar

Vill du få en fasad som på riktigt ger dig mer tid och pengar till annat
Tveka inte utan klicka hem dina egna prover nu direkt!

Fasadinspiration - Liggande panel

Att montera panelen liggande har blivit mycket vanligt de senaste decenniet och trenden verkar hålla i sig.

Med de gamla träfasaderna så var det ofta en nackdel att montera panelen liggande då den blev mer utsatt för fukt och röta. Men med OnceWall är detta inte längre ett problem.

Liggande panel

Fasadinspiration - Stående panel

Traditionen med att montera fasaden stående lever allt jämt vidare och resultatet blir stiligt och propert med minimalt med profiler.

När du monterar fasaden stående så gör du exakt på samma sätt som vid en stående träfasad, enda skillnaden är en rostfri skruv i sponten istället för en spik mitt i.

Stående panel

Välj rätt fasadmaterial

Att välja rätt fasadmaterial är bland det viktigaste val du kan göra. Då det skiljer så otroligt mycket både gällande pris, underhållskostnader och montage så rekommenderar vi att du skaffar dig en klar bild över alla aspekter innan du gör ditt val.

Jämförelse mellan OnceWall och andra fasadmaterial

Många nöjda kunder

Med hundratals fantastiskt nöjda kunder så är det inte svårt att dra ihop ett axplock av dessa och presentera deras omdömen. Följ länken och läs fler omdömen eller titta på videon här intill där Tommy berättar om sina upplevelser med OnceWall.

Klicka här för fler omdömen 

En sak kan du vara säker på och det är att med OnceWall så blir du nöjd. Att byta fasad är en helhet. Det är naturligtvis materialet men också förutsättningarna, kunskapen och supporten. Vi vill påstå att vi har det mesta:-).

Spela videoklipp

Detaljinspiration

Fasadbelysning, foder och knutar. Lite inspiration för dig som skall sätta gavelspetsarna. Här samlar vi kort sagt lite olika områden som finns i anslutning till fasaden.

Detaljinspiration

Kika även på vår fasadinspiration på Pinterest

Tips inför att byta fasad

Här får du lite små tips inför fasadbytet. Försäkringar, bestämmelser och har du tillgång till rätt material. Det är många saker som skall klaffa men med lite framförhållning så brukar det gå som en dans. 

Lite tips inför att byta fasad