Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.
Stående panel
Den klassiska varianten

Stående panel utomhus

Med en stående panel ger du ditt hus en traditionell look samtidigt som du får ett montage med minimalt med profiler.

Med ett en panel som aldrig ruttnar och som är väldigt lik en stående träpanel så skapar du en fastighet som som utstrålar lugn och harmoni. Stående panel fungerar i alla lägen och är ofta ett givet val för den som vill smälta in.

Stående panel i Kungshamn

Här har vi ett väldigt propert hus med stående Exklusiv ihop med foder i aluminiumplåt.

Är du i Kungshamn så glid gärna förbi detta mysiga lilla hus som ligger mitt i byn. De spröjsade fönstren lyfter verkligen huset till en annan nivå.

Kika närmare på montaget av Exklusiv

Stående panel i Bullaren

Med ett redigt hus på landet så har man här skapat en unik känsla med den traditionellt stående panelen med de kraftiga röda fodren. Mycket stiligt.

Ibland är det det lilla som gör skillnaden. De knallröda fodren gör verkligen att huset syns . Inte för mycket men sådär precis lagom. Kika gärna på detaljerna

Stående på BRF Almgatan

I Lysekil finns denna BRF som monterat stående Exklusivpanel på 11 st huskroppar. Totalt ca 4000m2 fasad.

Man kan bara konstatera att detta blev riktigt, riktigt bra. Med ökat värde minskat underhåll och högre priser på lägenheterna så är det en riktig solskenshistoria.

Kika närmare på just detta fasadbyte

Stående Sverigepanel

I Lödöse hittar vi detta hus med stående Sverigepanel. Man har satsat på lite speciell grön vilket för tankarna till 60-talet.

Kul att man tar ut svängarna lite och väljer lite unika lösningar. Man har också monterat en u-profil i botten av väggen vilket är fint då det ger ett mer tydligt avslut nedåt.

Kika närmare på just detta fasadbyte

Stående panel på Tjörn

I Kållekärr mitt på Tjörn hittar vi denna lilla oas där en nöjd fastighetsägare slipper oroa sig för framtida fasadutgifter. 

När man monterar stående panel utomhus så är det en fröjd att veta att den inte skall målas, den ruttnar inte och den är lätt att hålla ren. Alltså fika i lugn och ro!

Se Exklusiv i Kållekärr