Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.
Kombinera
Liggande och stående panel

Hus med liggande och stående panel

Här kan du se fasader med liggande och stående panel där man kombinerat montageriktningarna. Med ett brett utbud av olika fasader så kan du med OnceWall skapa precis det utseende du vill.

Sedan gammalt har man kombinerat stående panel med liggande panel för att på så sätt skapa en lite mer livfull fasad. Förr var längden på brädorna en faktor till varför man inte gick hela vägen upp i gavlarna men nu gör man en bröstning av estetiska skäl. Titta runt och kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.

Läs mer om varför OnceWall är så bra som liggande panel

Film - Stående och liggande

Här har vi satt ihop en liten film om att kombinera stående och liggande panel.

När man kombinerar olika montageriktningar så har man möjlighet och på riktigt påverka husets stil. Det kan ofta göra mer skillnad än man kan tro. Om du gör en tydlig eller diskret bröstning är helt upp till dig.

Det viktiga är att ta det lugnt och inte vara rädd för att slå oss en signal. Vi finns här för dig när du har frågor och funderingar.

Bohus Malmön kombinerar

Att kombinera liggande och stående panel är ofta en väldigt god idé då det ger lite extra liv åt fasaden. I ett läge utöver det vanliga så levererar OnceWall på bägge håll.

Ute i kustbandet har det i århundraden varit vanligt att kombinera stående och liggande panel i gavelspetsarna eller liknande.

Se närmare hur de blandat stående med liggande panel

Gratis provbitar

Vill du ha den perfekta fasaden för stående och liggande?
Tveka inte utan klicka hem dina egna prover nu direkt!

Stående på kuporna

Här har man valt att sätta stående panel nere, liggande panel i gavelspetsarna och gjort det litespeciellt genom att man satt stående panel på takkuporna. 

Det finns inget rätt eller fel utan detta är ett perfekt exempel på hur man anpassat fasadmontaget till att följa stilen i området och på ett enkelt och stilfullt sätt värnat om historien genom att följa samma känsla som den tidigare fasaden hade. 

Kika närmare på hur de kombinerat

Liggande & Stående

Denna 80-talsvilla i Kungshamn har den klassiska kombinationen stående upp till bröstningen och liggande ovan, upp i gavelspetsarna. 

Man har även klätt garaget i samma panel och där satte man all panel stående.

Se Exklusivmontaget i Kungshamn

Exklusivpanelen i kombination

Här är det Exklusivpanelen som kombinerats med stående panel nere och liggande panel uppe.

Denna mysiga lilla hästgård har blivit fantastiskt trevlig att vila ögonen på. Med kombinationen liggande och stående panel passar helt enkelt helt perfekt. Med liggande i gavelspetsarna så drar man ner höjden lite.

Läs mer om hästgården som förvandlats

Kungshamn blir fint

Ute i Kungshamn hittar vi denna fina villa som nu stoltserar med den underhållsfria Exklusivpanelen. Här har man kombinerat liggande panel i gavelspetsarna med stående panel nedanför.

Donsö kombinerar

Här har man gjort tvärt om. Man har åter gett huset en känsla av kust och tradition. Se ny väggbeklädnad på Donsö

Den gamla gula fasaden må ha gjort sitt jobb men genom att nu bryta väggen på mitten med en bröstning där man byter montageriktning så tar man ner höjden på detta stora hus och man får det att smälta in fint i omgivningen.