Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.

Fasadbrädor skapar vackert hyreshus

En imponerande förändring sker i Lidköping när en sliten träfasad byts ut mot underhållsfria fasadbrädor från OnceWall.

OnceWall Exklusiv: Ett smart val för fastighetsägaren

För att ge fastigheten ett nytt och fräscht utseende har ytterpanelen Exklusiv från OnceWall valts. Detta val kommer att gynna fastighetsägarens plånbok på sikt och bidra till en perfekt förvaltning av byggnaden. Exklusiv-panelen har en elegant design med väl utarbetade detaljer och bröstningar, vilket skapar en attraktiv och modern estetik.

Nya fasadbrädor och galvade balkonger: En lyxig kombination

Fastighetens förvandling innefattar inte bara nya fasadbrädor, utan även en rad andra förbättringar som lyfter byggnadens utseende:

  • Galvade balkonger: Dessa ger en stilren och modern känsla som kompletterar de nya fasadbrädorna.
  • Nya fönster: Utbytta fönster bidrar till en bättre isolering och ökad energieffektivitet.
  • Nytt entrétak: Ett välkomnande och inbjudande entrétak gör att fastigheten sticker ut.

Hyreshus får nya fasadbrädor från Oncewall

Bröstning och montageriktning skapar en dynamisk fasad

För att skapa en unik och intressant fasad har en tydlig bröstning införts, där montageriktningen växlar. Detta ger fasaden mer liv och skapar ett intryck av att hyresvärden verkligen engagerar sig i sin fastighet. Den nyskapade dynamiken på fasaden blir till en symbol för fastighetsägarens omsorg och engagemang.

Slutsats: En förvandling som lyfter hela området

Tack vare valet av OnceWall Exklusiv-panel, samt de ytterligare förbättringarna av fastighetens detaljer, har byggnaden gått från att vara kvarterets skamfläck till att bli den fastighet som verkligen lyfter området. Det nya utseendet visar på hyresvärden engagemang och omsorg, vilket uppskattas av både nuvarande och framtida hyresgäster.

Relaterat

Fasad för attefallshus

Att välja rätt fasad till ditt attefallshus kan göra en stor skillnad, inte bara estetiskt utan också för husets livslängd