Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.

Järnvitriolfasad blir variant av z-panel

Med en järnvitriolfasad av trä, har Tommy haft en fasad som gjort sitt jobb under ganska många år och nu när den börjat bli lite väl sliten så togs beslutet att uppgradera till OnceWalls fasad Exklusiv i stående montage. En paneltyp som är det underhållsfria alternativet till Z-panel i trä. Ett utomordentligt bra val måste vi säga. Genom att klä både takfot och garage med samma panel så blir nu hela huset underhållsfritt. I kombination med grå detaljer i aluminiumplåt så har man nu gått hela vägen. Fantastiskt fint och naturligtvis väldigt långlivat.

Vi måste berömma både Niklas som snickrat och plåtslagaren som gjort plåtarbetena. Mycket fint utfört. Även simsar och takfoten har klätts med OnceWall.

Järnvitriolfasad byts mot underhållsfri z-panel.

Järnvitriolfasad byts till z-panel

Fördelen med att motera utanpå befintlig fasad syns här tydligt. Perfekt fäste överallt och luftspalten som bildas är fullt tillräcklig och den gamla träfasaden hjälper till att bilda ytterligare en barriär mot kölden på utsidan.

Relaterat

Fasad för attefallshus

Att välja rätt fasad till ditt attefallshus kan göra en stor skillnad, inte bara estetiskt utan också för husets livslängd