Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.
Nordicpanelen
En modern fasadpanel

Fasadpanel som håller över tid

OnceWall Nordic är en lite enklare panel med naturligt trämönster. En perfekt panel för dig som önskar ett lite billigare alternativ, samtidigt som samma överlägsna livslängd bibehålls.

Panelen är speciellt framtagen för att vara ett lite enklare alternativ för den som söker underhållsfri fasad men som vill komma lite billigare undan. Panelen kommer i längder om 395cm och skarvas genom att använda H-profil alternativt att använda skarvhylsa. Med skarvhylsor hålls spillet till ett absolut minimum och montagehastigheten ökar.

Detta är en panel som bara är för liggande montage då den har en assymetriskt form som är lämpad för just detta.

Enkel och snygg fasadpanel

En perfekt monterad fasad som med foder i aluminiumplåt fått ett utseende som drar lite åt New England hållet.

Det är detaljerna som gör det och med spröjsade fönster och rännor och tak i silverfärgad plåt så har detta garage/gäststuga blivit riktigt snyggt. 

Gratis provbitar

Vill du få en fasad som på riktigt ger dig mer tid och pengar till annat
Tveka inte utan klicka hem dina egna prover nu direkt!

Mått och montage

Nordicpanelen bygger 16 mm ut från väggen. Varje panel är 145 mm bred.

Levereras i längder på 395cm(rakkapad). Monteras med ca 22 mm luftning bakom och fastsättning sker företrädelsevis med syrafast rostfri skruv A4. Vi rekommenderar att hålla ett maximalt avstånd av 40 cm mellan fästpunkterna för att garantera att panelen sitter fast ordentligt. Panelen rör sig väldigt lite i takt med temperaturförändringar men ett mellanrum om 4 mm skall alltid eftersträvas till alla profiler.  Panelen har en naturlig trästruktur.