fbpx
Fasad i färg

OnceWall färgad fasad

Efter att vi nu under snart tio år utvärderat den nya tekniken där man använder akryl som färgbärare så släpper vi nu dessa färgade fasader på marknaden.

Ytskiktet är alltså genomfärgat. 

99% Återvunnen

Vill du ha en panel som är sanslöst lik panel i ädelträ så har vi sortimentet för dig. Mycket tålig mot såväl blekning som hårt klimat. 

Med 100% återvunnen råvara i basen så får det gamla nytt liv. Och med det mycket välbeprövade ytskiktet så kommer du klara dig från underhåll under väldigt många år framöver.

OnceWall med Akryl

Genom att använda akryl som färgbärare så får man bättre färgbeständighet. De tidiga fasaderna av PVC kom i flera färger och idag vet vi väldigt väl vad som fungerar och vad som inte fungerar. Vårt akrylsortiment tar fasta på detta.

Med ett ytskikt av akryl så får du det bästa av två världar, den robusta kärnan kombinerat med den uv resistenta ytan där akrylen skyddar mot solens strålar.

OnceWall retrofärg

Den gamla tekniken att blanda pigment i råmassan när man tillverkar fasader fungerar på samma sätt som det gjort de senaste 50 åren.

Med svaga färger fungerar detta då de tenderar att sakta blekna och därmed bli allt ljusare. Efter ca 50 år så kan du räkna med att denna paneltyp kommer uppfattas som snarare vit än något annat. 

Garanti

D

Me