fbpx

Våra Fasader

I OnceWalls sortiment finns alla de produkter som behövs för att du skall få en fasad som håller under många år framöver med minimalt underhåll. Alla panelerna i sortimentet skapar ett modernt, tidlöst utseende.

En sak som skiljer olika paneler åt är åt vilket håll de lämpligast monteras på. De symmetriska passar att monteras på alla håll, liggande, stående eller vertikalt. De asymmetriska gör sig oftast bäst liggande. Alla våra produkter är fria från bly och ftalater och de är idealiska för vårt nordiska klimat. Panelerna är tillverkade i mycket kraftig PVC och är extremt stabila och tåliga.

Västkustpanelen

Västkust är vår storsäljare som gjort många kunder nöjda med sitt val. Den ger huset ett modernt utseende och den är väldigt robust. Det är en bred panel på hela 33cm vilket gör den extra snabb att montera på stora ytor.

Exklusivpanelen

Exklusivpanelen är vår mest exklusiva paneltyp som är perfekt för dig som söker en extremt stryktålig panel av ett mer traditionellt snitt. En panel som är väldigt lik en 145mm fasspont i trä.

Sverigepanelen

Sverigepanelen är en helt unik panel som är 182mm bred och som har den patenterade spontlösningen vilken gör att denna panel kan läggas med fallande skarvar, vilket många gånger är väldigt behändigt och snyggt. En panel som kan monteras såväl vertikalt som horisontellt och som är helt perfekt för montage från skylift!