Panel för villavagnar
Lätt, tålig och snygg

Panel för villavagn

Med OnceWall kan du enkelt och snabbt ge din villavagn en ny och fräsch look! Detta material är optimalt för att passa vagnar och ger dig möjligheten att förnya utseendet på din bostad på hjul. Oavsett om du använder vagnen som extra boende under sommaren eller som en temporär bostad på annan ort, så kan du räkna med att OnceWall kommer att ge din bostad en modern och attraktiv look. 

Panelen är speciellt framtagen för att klara den tuffa miljön utmed norra Atlantens kuster där salt, vind och hårt väder är en ständig utmaning. Monterad är den sannolikt världens kraftigaste vinylfasad. Inga träfibrer, clips eller konstigheter, extremt stryktålig och robust. Perfekt till utsatta ställen med höga krav på stabilitet och stöttålighet.

5 tips om att välja fasad till villavagnar

Fem tips om att väja rätt fasad

  1. Tänk på vagnens placering och väderförhållanden. Välj en fasad som är tålig mot väder och vind, så att den håller länge.
  2. Överväg hur lätt fasaden är att underhålla. Välj en fasad som kräver minimal målning och rengöring för att spara tid och pengar.
  3. Tänk på vagnens utseende och välj en fasad som passar in med omgivningen och din personliga stil.
  4. Kontrollera om fasaden är lätt att montera själv eller om du behöver professionell hjälp. Överväg också om du behöver specialverktyg för installationen.
  5. Läs recensioner och jämför olika fasadprodukter för att få en bättre uppfattning om deras kvalitet och hållbarhet. Här kan du läsa mer om olika fasadmaterial

Gratis provbitar

Vill du ha den optimala fasaden till din villavagn?
Tveka inte utan klicka hem dina egna prover nu direkt!

Få mer tid till annat

Sluta slösa bort din lediga tid på att skrapa och måla om din villavagn. Med OnceWall får du en fräsch look som kommer att hålla länge. Monteringen är enkel och du behöver bara de mest grundläggande verktygen, som skruvdragare, vinkelhake, fogsvans och sticksåg. Plus, OnceWall väger väldigt lite(ca 5kg / m2), så det blir marginell extra tillskott på vagnens vikt. Fasaden är formstabil och klarar allt från värme och sol till kyla och regn, vilket gör den perfekt för utsatta ställen som vid havet med det salta klimatet.

Gör både dig själv och din villavagn en tjänst och klä om den med OnceWall. Du kommer inte bara att spara pengar och arbetstid, utan du kommer också att slippa oroa dig för underhållet i många år framöver. Klä om med OnceWall och få en snygg och underhållsfri fasad som håller i många år.

Fasad som verkligen håller

Vår panel är halvmatt och ser mycket naturtrogen ut, vilket gör den svår att skilja från en fasad av trä. Den har en symmetriskt utseende och kan monteras både horisontellt och vertikalt, eller en kombination av båda. Dessutom är den perfekt att använda till räcken och balkonger. Det är en attraktiv traditionell panel som passar bra på platser där både utseende och styrka är viktigt. 

Denna panel smälter in i alla typer av miljöer, oavsett om det är vid kusten eller i staden. Det är en panel som passar bra för framtiden. Vi på OnceWall har mycket erfarenhet av att jobba med panel till olika vagnar och vi vet exakt hur den fungerar och vad man ska tänka på när man använder den. Bara hör av dig så berättar vi mer.

Uterum framför villavagn med Oncewall undehållsfria plastfasad