fbpx

OnceWall till villavagn

OnceWall är ett perfekt alternativ till dig som vill klä om och fräscha upp din villavagn. Det är många som använder villavagnar till extra boende, kanske under sommarhalvåret eller om man jobbar på annan ort. Med tiden kan villavagnarna se lite tråkiga ut men det kan man enkelt ändra genom att klä dem med ny fasad. Då gäller det att klä om i ett material som är så optimalt som möjligt för just villavagnar.

OnceWall är det optimala valet

Du kommer inte behöva lägga din lediga tid på att skrapa eller måla om din villavagns utsida hädanefter. Den kommer hålla så länge du lever och den är enkel att montera, man behöver bara dom enklaste verktygen såsom skruvdragare, vinkelhake, fogsvans och sticksåg. Den väger nästan inget, så det blir ingen större påfrestning på den tidigare fasaden på villavagnen. Fasaden är formstabil så den klarar både värme, sol, vind, kyla och regn. Perfekt på utsatta ställen som längst västkusten med det salta klimatet.

Gör dig och villavagnen en tjänst – klä om den med OnceWall. Du kommer spara både pengar och arbetstid samtidigt som utsidan förblir snygg och underhållsfri i väldigt många år.

Uterum framför villavagn med Oncewall undehållsfria plastfasad

Ett uterum till en villavagn som klätts med OnceWall