Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.

Stilig takkupa i Romelanda

Här ser vi en stilig takkupa med Exklusivpanelen monterad i stående utförande. En visuell symfoni som är både iögonfallande och harmonisk. Färgen Vit – Ral 9003 ger en elegant kontrast mot det varma lerteglet, vilket skapar en tidlös och klassisk look. Med sin halvmatta glans och naturtrogna design, passar Exklusivpanelen perfekt i alla miljöer – från landsbygd till stadsmiljö.

Optimal Installation och Underhåll

Att installera Exklusivpanelen är enkelt och smidigt. Med rekommenderade 22 mm luftning bakom panelen och syrafasta rostfria skruvar A4, säkerställer du en stabil och hållbar installation. Och det bästa? Eftersom Exklusivpanelen är underhållsfri sparar du både tid och pengar på lång sikt. Ingen målning eller komplicerat underhåll krävs!

Miljövänlig och Hållbar

Inte nog med att Exklusivpanelen är estetisk och funktionell, den är även miljövänlig. Registrerad hos ​​, uppfyller den stränga miljö- och hälsoegenskaper. Så när du väljer vår Exklusivpanel, gör du inte bara ett val för ditt hem, utan även för miljön.

Relaterat

Fasad för attefallshus

Att välja rätt fasad till ditt attefallshus kan göra en stor skillnad, inte bara estetiskt utan också för husets livslängd