Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.

Ny fasadpanel i Strömstad

Här ser vi snygg ny fasadpanel på ett nybygge uppe i Strömstad. Det är Exklusivpanelen som monterats och ihop med det vackra plåttaket så skapar det en magnifik fastighet:-). En perfekt kombination av det moderna och det lantliga. Med ändspontad panel så blir skarvarna snygga och också täta vilket är en stor fördel när havet är alldeles in på knuten.

En fin detalj är att man låtit bocka ut plåtfodren en centimeter från fasaden för att få till det traditionella utseendet som ett träfoder annars erbjuder. Läs mer om foder och plåtarbeten här.

Fasadpanel som liggande panel utomhus

Att montera liggande panel utomhus har länge varit ett problem då panelen snabbt tagit skada när fukt trängt in bakom plastfärgen och virket då ruttnat, men nu med OnceWall så är detta inte ett problem längre då all vår fasadpanel är fullkomligt opåverkade av fukt.

Strömstad – Där Hav Möter Liv

Strömstad, belägen i den natursköna regionen av norra Bohuslän, förkroppsligar charmen av en kuststad med Kosterhavets mäktiga skönhet i väster och den spegelblanka Idejorden som markerar gränsen till Norge i öster.

Naturens Mästerverk

Det som framförallt gör Strömstad unik är dess naturliga skönhet. Och här är några anledningar:

  • Kosterhavets Nationalpark: Inte bara Sveriges första marina nationalpark, men också en plats som erbjuder naturupplevelser i världsklass. En skattkista för den som vill utforska marint liv, kuster och öar.
  • Mångsidig Terräng: Från branta berg till trånga dalgångar, från frodiga skogar till gyllene åkermarker, Strömstad bjuder på en blandning av terränger som fascinerar och förundrar.

Kultur & Samhälle

Strömstad har mycket att erbjuda även bortom sin naturliga skönhet:

  • Rikt Kulturliv: Med ett eget kulturhus blir Strömstad en smältdegel för konst, musik och drama. Staden vibrerar av kreativitet och konstnärligt uttryck.
  • Föreningslivet: Strömstads invånare är inte bara naturligt engagerade, men de är också del av ett starkt och mångsidigt föreningsliv. Detta gynnar sammanhållningen och gör staden levande.

Fördelaktigt Läge

Geografiskt placerad mitt mellan Oslo och Göteborg, erbjuder Strömstad en rad fördelar:

  • Kommunikationer: Med färjeförbindelser till Norge och närhet till norska fjällens skidmöjligheter, blir resandet enkelt och bekvämt.
  • Näringslivet: Strömstad kan stoltsera med att vara en av de kommuner där det startas flest nya företag. Även om besöksnäringen dominerar, finns det en spännande blandning av kunskapsföretag inom miljöteknik och läkemedel.
  • Strategiskt Läge: Med närheten till stora städer som Oslo och Göteborg blir Strömstad ett hett centrum för företag som söker geografiska fördelar.

Relaterat

Fasad för attefallshus

Att välja rätt fasad till ditt attefallshus kan göra en stor skillnad, inte bara estetiskt utan också för husets livslängd