Mexisten i Hisings Backa

I Hisings Backa får ett hus med frostskadad mexisten en ny fräsch OnceWallfasad. Valet föll på Exklusivpanelen som monteras horisontellt. Med snygg silverplåt runt fönstren och solceller på taket så får huset nu en tydlig och modern look. Lycka till med nästa två sidor!

En liten kommentar från kunden på frågan hur det känns:
Det har varit riktigt roligt och inte speciellt svårt. Jag har inte gjort något liknande tidigare men har lärt mig en del genom åren. Det har varit värdefullt att få råd och tips av dig och att du har varit tillgänglig varje gång jag har hört av mig.Har lyckats med att  få en bra deal på byggställningen så jag har jobbat i min egen takt och ställningen är redan på plats inför höstjobbet. 

Relaterat

Traditionell ytterpanel

Utanför Svanesund på Orust hittar vi denna helt fantastiska förvandling från eternit till underhållsfri ytterpanel i form av Exklusivpanelen från

Fasad med trästruktur

Ny fasad med trästruktur

Med Emil i Lönneberga alldeles inpå knuten har denna fina 70-tals villa fått ny fasad med trästruktur. Det är den