Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.

Lavellaspont – Bevara och Förnya efter 60 År

Vi har nyligen haft äran att arbeta med ett projekt där de ersatte och kompletterade delar av en gammal fasad med lavellaspont från mitten av 60-talet.

Bevarande av Historisk Karaktär

Det är anmärkningsvärt att även efter 60 år kan man med nya fasadpaneler som är identiska med de ursprungliga, laga den befintliga fasaden. Denna kontinuitet i design och kvalitet är vad som gör OnceWall Classic, tidigare känd som Lavellapont, så speciell. Denna fasadpanel har överlevt tidens tand och fortsätter att vara en pålitlig lösning för traditionell och ändamålsenlig fasadbeklädnad.

Moderna Lösningar för Äldre Konstruktioner

Utmaningen var att byta ut ett fönster och samtidigt byta några av de gamla lavellasponten. Detta gav oss en möjlighet att visa hur väl gammalt och nytt kan kombineras. De nya panelerna integrerades sömlöst med de befintliga, vilket bevarade byggnadens ursprungliga utseende. Detta är ett ypperligt exempel på hur man kan ”komplettera lavellaspont” utan att kompromissa med byggnadens estetik.

Varför Välja OnceWall för Att Komplettera Din Lavellaspont?

  1. Historisk Integritet: Att kunna komplettera en fasad med paneler som överensstämmer med originaldesignen är avgörande för att bevara byggnadens karaktär.
  2. Lång Livslängd: OnceWall Classic har bevisat sin hållbarhet och kvalitet genom att förbli funktionell och estetiskt tilltalande i över 60 år.
  3. Enkel Installation: Även om det handlar om att komplettera en äldre fasad, är installationen av OnceWall Classic enkel och kan utföras utan större ingrepp i befintlig struktur.
  4. Miljövänlig och Underhållsfri: Som en del av vår hållbarhetsstrategi är OnceWall Classic miljövänlig och kräver minimalt underhåll, vilket sparar både tid och resurser.

Relaterat

Fasad för attefallshus

Att välja rätt fasad till ditt attefallshus kan göra en stor skillnad, inte bara estetiskt utan också för husets livslängd