Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.
Finansiering
Investera för framtiden

Finansiera ditt fasadbyte

När du monterar en fasad från OnceWall så innebär det att dina fasadkostnader kommer gå ner och för dig som behöver lite hjälp med att finansiera övergången så kan SVEA hjälpa dig.

Med OnceWalls samarbete med SVEA gör vi det möjligt för dig att bekvämt, enkelt och tryggt finansiera ditt fasadbyte genom att dela upp betalningen på det sätt som passar dig bäst. Du kan när som helst lösa lånet eller amortera snabbare. 

Just nu! 0% Ränta i 24mån!

Just nu får du 0 % ränta i 24 månader när du väljer att finansiera ditt fasadbyte med oss. Erbjudandet är tillfälligt och maxbeloppet är 100 000 kr per ansökan.

Detta är ett specialerbjudande till våra kunder som tagits fram i syfte att förenkla övergången från kostsamt underhåll till en mer hållbar framtid.

Räkneexempel:

 Beviljad kredit om 100 000 kr med en nominell ränta på 0,00 % under 24 månader, uppläggningsavgift på 595 kr och en administrativ avgift på 45 kr per månad ger en effektiv ränta på 1,62 %. Du kan när som helst lösa hela lånet utan extra kostnader under låneperioden.

Både Svea och Elitfönster På Plats förbehåller sig rätten till kreditprövning innan avbetalningsavtal ingås samt reserverar sig även för att avbetalning inte kan erbjudas alla kunder.

Ansök direkt med SVEA

Du ansöker direkt i din mobil eller dator. För att ansöka direkt online krävs Mobilt BankID

Superenkel ansökan: