fbpx

Ett gott betyg från Hafstens Camping

Kjell på Hafsten Resort

Av alla campingar i Sverige så är det endast 13 som är femstjärniga. En av dessa är Hafsten Resort utanför Uddevalla som drivs av Kjell och Ingela. De har påbörjat arbetet med att montera OnceWall på sina uthyrningsstugor och andra faciliteter. Kjell gav OnceWall ett fantastiskt betyg och det är ett utlåtande vi stolt återger.

Kjells ord om OnceWall:

”När jag fick höra om plastfasaderna från OnceWall så blev jag direkt intresserad. Det känns fantastiskt att veta att alla våra stugor på Hafstens Resort kommer klara sig utan återkommande målning i framtiden. Just det underhållsfria är den största anledningen till att vi valt att sätta plastfasad på våra stugor. Nu när vi har dragigt igång detta projekt och börjat jobba med produkten så känns det jättebra. Produkten känns mycket robust och den är extremt lätt att jobba med samtidigt som den har fantastiskt lång livslängd. Jag trodde att jag tidigare hade hittat den ultimata fasaden, men när jag upptäckte OnceWall så kände jag direkt att det var först nu som jag verkligen hade hittat den, säger Kjell som också jobbat som snickare i många år.

Genom att välja underhållsfritt så får vi mer tid till våra gäster och till utveckling istället för att ägna tid åt skrapning och målning. Vi har börjat och vi kommer att fortsätta att sätta plastfasad på våra stugor och andra byggnader. Ett bra val för ekonomin, för miljön och för våra gäster. Jag rekommenderar verkligen denna fasad till andra.”

Havstens Camping