Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.

Ett gott betyg från Hafstens Camping

Av alla campingar i Sverige så är det endast 13 som är femstjärniga. En av dessa är Hafstens Camping och Resort utanför Uddevalla som drivs av Kjell och Ingela. De har påbörjat arbetet med att montera OnceWall på sina uthyrningsstugor och andra faciliteter. Kjell gav OnceWall ett fantastiskt betyg och det är ett utlåtande vi stolt återger.

Kjells ord om OnceWall:

”När jag fick höra om plastfasaderna från OnceWall så blev jag direkt intresserad. Det känns fantastiskt att veta att alla våra stugor på Hafstens Resort kommer klara sig utan återkommande målning i framtiden. Just det underhållsfria är den största anledningen till att vi valt att sätta plastfasad på våra stugor. Nu när vi har dragigt igång detta projekt och börjat jobba med produkten så känns det jättebra. Produkten känns mycket robust och den är extremt lätt att jobba med samtidigt som den har fantastiskt lång livslängd. Jag trodde att jag tidigare hade hittat den ultimata fasaden, men när jag upptäckte OnceWall så kände jag direkt att det var först nu som jag verkligen hade hittat den, säger Kjell som också jobbat som snickare i många år.

Genom att välja underhållsfritt så får vi mer tid till våra gäster och till utveckling istället för att ägna tid åt skrapning och målning. Vi har börjat och vi kommer att fortsätta att sätta plastfasad på våra stugor och andra byggnader. Ett bra val för ekonomin, för miljön och för våra gäster. Jag rekommenderar verkligen denna fasad till andra.”

Hafstens Camping

Din Familjevänliga Camping i Bohuslän

Hafstens Camping är en av de mest populära campingplatserna i Bohuslän, och det är lätt att förstå varför. Beläget vid kusten och omgivet av vacker natur, är det den perfekta platsen för en avkopplande och rolig semester. Här är några skäl till varför Hafstens Camping är den perfekta destinationen för din nästa campingresa.

En av de bästa sakerna med Hafstens Camping är att det ligger precis vid kusten. Det betyder att du har tillgång till en vacker strand där du kan njuta av solen och bada i havet. Dessutom finns det många vattensportaktiviteter som erbjuds på campingplatsen, inklusive kajakpaddling och paddleboarding. För dem som vill prova på fiske finns det också möjligheter att göra det på Hafstens Camping.

Hafstens camping och resort med stugor

Om du inte är intresserad av att sova i tält, erbjuder Hafstens Camping också möjligheten att hyra en stuga. Dessa stugor är utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse, inklusive kök och badrum. Dessutom finns det gott om faciliteter på campingplatsen, inklusive en lekplats, minigolf och pingisbord. Det finns också grillplatser och eldstäder där du kan laga mat eller bara koppla av vid en brasa på kvällen.

Det finns många aktiviteter som erbjuds på Hafstens Camping. Förutom vattensportaktiviteter och fiske finns det också möjligheter att vandra och cykla i den vackra naturen runt omkring campingplatsen. För dem som vill utforska området finns det också flera närliggande attraktioner, inklusive Tjörns akvarium och Nordiska akvarellmuseet. Dessutom anordnas det ofta organiserade aktiviteter och evenemang på campingplatsen.

När du planerar din resa till Hafstens Camping är det viktigt att boka din plats i förväg, särskilt om du planerar att hyra en stuga. Du vill också se till att packa rätt utrustning för en campingsemester, inklusive tält, sovsäckar, campingstolar och matlagningsutrustning. Det är också viktigt att följa camping- och friluftsetiketten, inklusive att hålla rent och respektera andra campares integritet. Slutligen bör du vara förberedd på alla typer av väderförhållanden, eftersom det kan vara regnigt och blåsigt vid kusten.

Hafstens Camping är en fantastisk plats att uppleva allt som Bohuslän har att erbjuda.

Relaterat

Fasad för attefallshus

Att välja rätt fasad till ditt attefallshus kan göra en stor skillnad, inte bara estetiskt utan också för husets livslängd