Underhållsfri fasad. Panel med patenterad spontning.
Sök
Stäng denna sökruta.

Attefallshus, modernt och smart

Attefallshus har blivit en allt populärare bostadslösning i Sverige, kombinerandes estetik med funktionalitet. I det här inlägget utforskar vi ett unikt exempel på ett litet Attefallshus, som inte bara är iögonfallande utan också energieffektivt tack vare solceller och smarta byggmaterial.

Exklusivpanelen – Estetik Möter Hållbarhet

Detta Attefallshus är klätt med OnceWall Exklusivpanelen, känd för sin hållbarhet och elegans. Genom att välja den liggande versionen av panelen har huset fått en modern och slående look. Exklusivpanelens halvmatta yta och naturtrogna utseende bidrar till husets estetiska appeal. Dess robusta kvalitet gör det idealiskt för svenska väderförhållanden, vilket garanterar lång livslängd med minimalt underhåll.

Maximera Dagsljuset: Fönsterdesign

Ett av de mest anmärkningsvärda dragen hos detta Attefallshus är dess stora fönsterpartier. Dessa fönster inte bara maximerar det naturliga ljusinsläppet utan bidrar också till en känsla av rymd inom det kompakta boendet. För att få inspiration om fasadbelysning, se vår sida om ”fasadbelysning inspiration”.

Solenergi: Ett Steg Mot Hållbarhet

På taket är solceller installerade, vilket gör huset självförsörjande till en del av sin energianvändning. Detta är ett steg mot hållbarhet och minskad miljöpåverkan. Solcellerna kompletterar husets övergripande design samtidigt som de bidrar till en minskad energikostnad.

Knutar och Foder – Detaljer som Gör Skillnaden

För att fullända det estetiska intrycket, används OnceWall knutar och aluminiumplåt till foder. Dessa detaljer förstärker husets moderna utseende och säkerställer en sömlös finish. Aluminiumplåten är inte bara stilren utan också långvarig och underhållsfri.

Avslutning

Detta Attefallshus är ett utmärkt exempel på hur moderna byggmaterial och design kan kombineras för att skapa ett hållbart, estetiskt tilltalande och funktionellt bostadsalternativ.

Relaterat

Fasad för attefallshus

Att välja rätt fasad till ditt attefallshus kan göra en stor skillnad, inte bara estetiskt utan också för husets livslängd