fbpx

FASAD 2.0

Underhållsfri, stark och miljösmart

OnceWall ger dig en snygg fasad med fantastisk finish – en vägg som aldrig behöver målas och som endast behöver minimalt med underhåll. Inte bara attraktiv och hållbar utan också med exceptionell livslängd, anpassad för vårt nordiska klimat. Du får en fasad som fortsätter vara lika tät som dagen den sattes upp. 
OnceWall – Vit underhållsfri fasad – För maximal trygghet, minimalt underhållsbehov och långsiktig ekonomisk vinning. OnceWall visar vägen mot framtiden, för en bättre värld.

Spana in

Våra storsäljare

182mm

Patenterad
Sverige Funkis
  • Smidig
  • Strikt
  • Flexibel
Modern

333mm

New England
Västkust Favorit
  • Storsäljare
  • Täckande
  • Liggande
Snabb

145mm

Extra Robust
Exklusiv 100% Träkänsla
  • Tidlös
  • Robust
  • Massiv
Klassisk

Fördelar med OnceWall…

I OnceWalls sortiment finns alla de produkter som behövs för att du ska få en fasad som håller under många år framöver utan en massa underhåll. Alla paneler i sortimentet skapar ett modernt, tidlöst utseende. 

Vad tycker andra?

5/5
"Jag är absolut helt supernöjd med valet av OnceWall. Till och med otroligt nöjd. Lättinstallerad, skitsnygg och med superfinisch. Kunde absolut inte vara bättre."
Jörgen Osmann
Mattias
Lysekil
5/5
"Herrejösses vad fint det blev! Vi är verkligen supernöjda med allting och vi ser nu fram emot ett liv utan målning. Många skulle bli gladare om de hade sådan är fasad på sina hus."
Johan Pahlen
Nöjd kund
5/5
"Vi är supernöjda med fasaden och också jättenöjda med den support vi fått av OnceWall. Även om vi inte stötte på några större problem så var det skönt att vi kunde bolla lite funderingar med Niklas."
Anette
Torslanda

OnceWall – En investering för framtiden

1 %
Återvinningsbar

Om du skulle tröttna på din OnceWall fasad så har den ett andrahandsvärde. Bara att plocka ned och montera upp nån annanstans.

1 h
Tidsbesparing

Du slipper lägga ca 500 timmar på din fasad under nästa 50 år.

1 %
Kostnadsbesparing

Du spar ca 79% av kostnaden
under nästa 50 år.

Tidlöst och modernt utseende

OnceWall finns i flera olika modeller för att du ska kunna hitta en som passar just dig och din stil. Det finns allt från moderna varianter till lite mer klassiska modeller. Du kan montera dem såväl stående som liggande. 

Underhållsfri & Stark

En fasad från OnceWall behöver inget underhåll mer än vanlig rengöring emellanåt. Du slipper skrapa och måla – du kan tänka på annat istället. Vår fasad håller extremt länge, 50– 100 år och du har 50 års garanti på panelen. 

100% återvinningsbart

Materialet kan återvinnas upp till 20 gånger. Så om många år när en OnceWall-fasad går ur tiden så kan den malas ner till granulat, smältas ner och bli en viktig beståndsdel i en ny fasad. Alla våra produkter är 100 procent återvinningsbara. 

Senaste i bloggen

Om du vill se OnceWall i verkligheten och vill få lite gratis tips om underhållsfri fasad så ring oss eller fyll i formuläret för prover, kataloger och personlig kontakt.

OnceWall är inte som andra…

OnceWall är inte en tung cementbaserad fasad som kräver återkommande målning, kostsamt montage och som är omöjlig att återvinna. Inte heller är det någon blandning av träfibrer och plast som får brännas den dag den tjänat ut. OnceWall har extrem livslängd, är lättinstallerad och underhållsfri. OnceWall består av 100% återvinningsbar PVC och är ett mycket bra miljöval. För dig som kan tänka dig ett vitt hus så är OnceWall ett synnerligen klokt val.  Framtidens fasad med anor sedan 1950-talet.

Undrar du över något? - Ring oss!

Kontakta oss

Öppetider

Månd-Torsd
09.00-16.30

Fredagar
09.00-13.00

Om oss

När du väljer OnceWall får du en snygg underhållsfri fasad som ger en hållbar framtid för både dig, din fastighet och miljön. Vi på OnceWall lägger stor vikt vid att det blir rätt hela vägen från tillverknings-process till installation. Med stort engagemang och genomgående ärlighet arbetar vi tillsammans med våra kunder för ett optimalt resultat.