fbpx
Vi strävar efter den bästa fasaden
OnceWall ger dig en snygg fasad med fantastisk finish – en vägg som aldrig behöver målas och som endast behöver minimalt med underhåll.
Varför OnceWall?
Återvinning – 100%
Det optimala valet av fasad för lägsta miljöbelastning
OnceWall och miljön
Vi är med dig från start till klart
Vi är tillgängliga för dig och vi svarar gärna på dina frågor under arbetets gång. Du kan känna dig trygg med att vi ger dig det stöd du behöver om du beslutar dig för att montera OnceWall själv.
Kontakta oss gärna…
Föregående
Nästa

ONCEWALL FASAD – EN INVESTERING FÖR FRAMTIDEN

Fasad 2.0 – Underhållsfri, stark och miljösmart

OnceWall ger dig en snygg fasad med fantastisk finish – en vägg som aldrig behöver målas och som endast behöver minimalt med underhåll. Panelerna är lättmonterade och de kommer sannolikt vara lika fina och skydda ditt hus, år efter år, i minst 50 år.

Västkustpanelen

Vi strävar efter den perfekta fasaden

OnceWall ger dig en snygg fasad med fantastisk finish – en vägg som aldrig behöver målas och som endast behöver minimalt med underhåll. Panelerna är lättmonterade och de kommer sannolikt att hålla under hela din livstid. Du får en fasad som fortsätter vara lika tät som dagen den sattes upp.

OnceWall finns i flera olika modeller för att du ska kunna hitta en som passar just dig och din stil. Det finns allt från moderna varianter till lite mer klassiska modeller. Du kan montera dem såväl stående som liggande. Du kan få den design som just du vill ha på din fasad. 

Till våra produkter…

OnceWall håller extremt länge. Fasaden är UV-resistent och den kommer hålla sig fin under lång tid framöver. Du sparar mycket tid och pengar – det finns ju roligare saker att göra än att spendera pengar på att underhålla fasaden.

En trygghet är att du har 50 års garanti på panelen. 

 

Om du mot förmodan skulle tröttna på din OnceWall fasad så har den till skillnad från en träfasad ett andrahandsvärde. Om du är lite försiktig när du plockar ner den så kan du flytta den till ett annat ställe, eller du kan sälja den till någon annan som är intresserad av underhållsfritt. I och med att OnceWall har väldigt lång livslängd så har den också ett betydande värde även efter det att den plockas ner. Detta är givetvis en stor fördel jämfört med exempelvis en träfasad.

Läs mer om OnceWall och ekonomin…

Materialet kan återvinnas upp till 20 gånger. Så om många år när en OnceWall-fasad går ur tiden så kan den malas ner till granulat, smältas ner och bli en viktig beståndsdel i en ny fasad. Alla våra produkter är 100 procent återvinningsbara. 

Mer om OnceWall och miljön…

Det är så enkelt att montera OnceWall att även du som inte normalt brukar snickra och bygga kan våga dig på att montera fasaden. Vi har en montageanvisning som är lätt att förstå, och även filmer som på ett tydligt sätt visar hur man går till väga vid en installation. 

Det krävs inte heller några avancerade verktyg för att lyckas. Vi är tillgängliga för dig och vi svarar gärna på dina frågor under arbetets gång. Du kan känna dig trygg med att vi ger dig det stöd du behöver när du beslutar dig för att montera OnceWall själv.

Montageanvisningar…

Vi finns här när du behöver hjälp eller har frågor om OnceWall, innan, och under arbetets gång. Vi har kunnig personlig support som hjälper dig med dina funderingar i stort och smått, ingen fråga är för obetydlig att ställa.

Du kan känna dig trygg med att vi ger dig det stöd du behöver om du beslutar dig för att montera OnceWall själv.

Vi finns med dig från start till mål…

Om du mot förmodan skulle tröttna på din OnceWall fasad så har den till skillnad från en träfasad ett andrahandsvärde. Om du är lite försiktig när du plockar ner den så kan du flytta den till ett annat ställe, eller du kan sälja den till någon annan som är intresserad av underhållsfritt. I och med att OnceWall har väldigt lång livslängd så har den också ett betydande värde även efter det att den plockas ner. Detta är givetvis en stor fördel jämfört med exempelvis en träfasad.

Andrahandsvärde på OnceWall…

Läs mer om OnceWall och ekonomin…

OnceWalls olika fasadmodeller är brandtestade och har därmed fått en Euroklassning. Det är stor skillnad på olika byggnadsmaterial när det gäller övertändning och hur de bidrar till brandspridning. Euroklasserna delar in materialen i klasserna A-F efter hur de reagerar vid brandpåverkan. Kortfattat så är OnceWall fasadpaneler samma brandklass som trä eller såsom vår Exklusiv-panel, en klass bättre än trä.

PVCfasader har funnits sedan 60-talet och de vita varianterna är i princip lika fina nu som då. Eftersom materialet bryts ner oerhört långsamt så räknar vi med att OnceWall har en hållbarhet på upp emot 100 år. Vi lämnar 50 års garanti på alla våra vita produkter. Garantin gäller direkt från producent och avser uppsatt panel.

OnceWalls garantivillkor…

modern – flexibel – strikt

Sverigepanelen

OnceWalls Sverigepanel är en stilren panel som ger ditt hus ett attraktivt och modernt utseende.

snabb – Liggande – vår storsäljare

Västkustpanelen

OnceWall Västkust är den trendiga panelen i New England-stil, som ger ditt hus ett utseende som tilltalar såväl proffs som husägare.

klassisk – tidlös – robust

Exklusivpanelen

OnceWall Exklusiv är som namnet antyder vår mest exklusiva panel. Den är helt massiv vilket gör den extremt stryktålig och robust

OnceWall vs Punktbelastning

OnceWalls egna skruvar är av allra högsta kvalité: Syrafast rostfri A4, så…

Välj rätt skruv!

Snygg, underhållsfri

100% ÅV

Vi är med från start till klart

Fördelar, lista

100% ÅV

Föregående
Nästa