fbpx

Plastpanel & andra material

OnceWall och träfasad är inga problem att kombinera ihop. OnceWall har många olika varianter på utseendet på paneler som liknar en vanlig träpanel. Det går oftast lätt att hitta en panel som passar bra ihop med din tidigare träfasad. Det passar utmärkt att använda OnceWall på utbyggnader, eller om man t.ex. skall byta panel på hela eller ena sidan på husets fasad. Men det kan även kombineras på andra sätt, där man t.ex. vill ha kvar snickarglädje på sitt hus.

OnceWall och andra väggmaterial

OnceWall fungerar även väldigt bra att att kombinerar med tegel, eternit och andra väggmaterial. Det kan bli en väldigt snygg och modern kontrast när man kombinerar de olika materialen ihop. Det som är så unikt med panel från OnceWall är att den är underhållsfri. När du väl har börjat använda OnceWall så kommer du sannolikt vilja ha det på fler ställen på din fastighet, för att slippa lägga tid på underhåll.

Något som vi verkligen rekommenderar är OnceWall kombinerat med plåt, som t.ex. runt fönster och vindskivor. Det blir väldigt snyggt ihop och du får det ultimata resultatet som kommer hålla i många år framöver utan underhåll.

Många undrar hur det kan se ut när man kombinerar andra material med OnceWall. Vi presenterar här lite bilder på objekt där detta gjorts. Här nedan finns bilder där OnceWall kombinerats med plåt och trä. Som ni ser går det även väldigt bra att använda Oncewall tillsammans med runda fönster.

plastpanel med plåtdetaljer runt fönstret
OnceWall med ett runt fönster
Takkupa med oncewall plastpanel med plåtdetaljer
Takkupa med OnceWall och plåtdetaljer

Vi har även kunder som ville ha kvar vindskivor och knutar i trä och det går självklart att kombinera på detta sätt också. Men det man skall vara medveten om då, är att alla trädetaljer man använder kommer behöva ett underhåll med jämna mellanrum.

Oncewall liggandepanel vit villa
Vindskivor och knutar i trä, kombinerat med OnceWall
sv_SESwedish