Plastpanel & andra material

Plastpanel och träfasad är inga problem att kombinera ihop. OnceWall har många olika varianter på utseendet på sin panel som liknar en vanlig träpanel. Så det går att hitta någon som passar väldigt bra ihop med din tidigare träfasad. Det passar utmärkt att använda plastpanel på utbyggnader, eller om man skall tex byta panel på hela eller ena sidan på husets fasad. Men det kan även kombineras på andra sätt, där man vill ha kvar snickarglädje på sitt hus.

Plastpanel och andra väggmaterial

Men det fungerar även väldigt bra att att kombinerar med tegel, eternit och andra väggmaterial. Det kan bli en väldigt snygg och modern kontrast. När man kombinerar dom olika materialen ihop. Men det som är så unikt med panel från OnceWall är att den är underhållsfri. När du väl har börjat använda plastpanel så kommer du bara vilja ha det på fler ställen på ditt hus. För du kommer inse hur bra det är med ett underhållsfritt fasadmaterial.

Något som vi verkligen rekommenderar är OnceWall kombinerat med plåt. Som tex runt fönster och vindskivor. Det blir väldigt snyggt ihop och du får det ultimata resultatet som kommer hålla i många år framöver utan underhåll.

Många undrar hur det kan se ute när man kombinerar andra material med OnceWall. Vi presenterar här lite bilder på objekt där detta gjorts. Här nedan kommer det bilder kombinerat med plåt. som ni ser går det även väldigt bra att använda Oncewall till runda fönster.

plastpanel med plåtdetaljer runt fönstret
OnceWall plastpanel med ett runt fönster
Takkupa med oncewall plastpanel med plåtdetaljer
Takkupa med OnceWall plastpanel och plåtdetaljer

Vi har även kunder som ville ha kvar vindskivor och knutar i trä och det går självklart att kombinera på detta sätt med. Men det man skall vara medveten om då är att alla trädetaljer man använder kommer behöva ett underhåll med jämna mellanrum.

Oncewall liggandepanel vit villa
Vindskivor och knutar kombinerat med plastpanel