fbpx

Underhållsfri liggande panel

Beställ hem gratis provbitar

*Genom att skicka in uppgifterna godkänner du att vi får använda dina uppgifter för att fullfölja vårt åtagande att skicka ut prover. Vi kommer under inga omständigheter att sprida dessa vidare till tredje part. Dina uppgifter stannar hos oss.

Liggande panel passar dig som vill uppnå den eleganta avspända marina stilen som utmärker New England. OnceWalls paneler är perfekta för horisontellt montage. Vilken hustyp som helst från uthus till sutteränghus kan få en touch av sval klassiskt elegans.

Så till dig som står i begrepp att införskaffa och montera en liggande panel utomhus så visar vi gärna upp våra fasader för dig. Om du söker liggande panel så är det få, om någon, som kan matcha oss när det kommer till hållbarhet, montage, ekonomi eller utseende. – Vi är helt enkelt väldigt duktiga på just vita liggande fasader och vi visar dig gärna vad vi har att erbjuda.

Oavsett om du vill skapa ett hus i sann New England stil eller om du har ett modernare hus där en mer “kantig” panel passar bättre så har vi produkterna för dig. Med en stor variation skarvlösningar, paneltyper och montagemöjligheter så har du alla möjligheter att hitta en typ av panel och ett installationssätt som passar just ditt hus perfekt.

En av många nöjda:-)

Lyssna på Anders i Bengtsfors när han berättar lite om sina upplevelser med oss och sin underhållsfria fasad.