Installation

När du arbetar med våra produkter så kommer du märka att de är otroligt enkla att arbeta med. De väger inte speciellt mycket och de är väldigt enkla att bearbeta. Du använder bara traditionella metoder när du monterar så det är lätt att be om hjälp med installation om du skulle behöva det. OnceWall monteras precis som en brädvägg, som en tvåstegs-tätad fasad. För en snickare så behövs det inget annat än det denne redan har i verktygsväg. Givetvis så bör man först läsa montageanvisningarna så allt blir rätt enligt gällande bestämmelser.

OnceWall fasadbeklädnad fungerar på samma sätt som en spontad panel av trä. Du skruvar i sponten och dessa skruvar täcks sedan av nästa bräda. Detta gör att inga skruvar blir synliga. Det är en kraftig panel som lämpar sig perfekt för vårt lite bistrare klimat.

5/5
"Nu när vi har dragit igång detta projekt och börjat jobba med produkterna så känns det jättebra. Materialet känns mycket robust och det är extremt lätt att montera. OnceWall är ett bra val för ekonomin, för miljön och för våra gäster. Jag rekommenderar verkligen denna fasad till andra."
Kjell Karlsson
Hafstens Camping