Information

Mer tid till annat

En fasad från OnceWall behöver inget underhåll mer än vanlig rengöring emellanåt. När fasaden är uppsatt kommer den hålla sig fin under väldigt många år utan underhåll, vilket innebär en lång rad fördelar. Den största är troligtvis att du slipper den återkommande stressen och pressen över att din fasad behöver målas och underhållas. Du behöver inte längre måla, vilket gör att du spar både tid och pengar.  Du kan istället uppleva frihet och göra andra roliga saker på din lediga tid. OnceWall är ett smart val som gör att du kan njuta mer av livet.

Tidlöst och modernt utseende

OnceWall finns i flera olika modeller så att du kan hitta en som passar just dig och speglar din stil. Allt från moderna varianter till lite mer klassiska modeller.  Du kan montera både stående och liggande vilket gör att du kan få den design som just du vill ha på din fasad.

Mycket låga kostnader över tid

Den långa livstiden och det minimala behovet av underhåll av OnceWalls paneler gör att utgifterna för fasadskötsel reduceras avsevärt. Inköp av färg, förtunning och verktyg som behövs för att underhålla en träfasad uteblir. Du kommer inte heller behöva hyra skylift eller ställningar för ommålning. OnceWall är extremt kostnadseffektiv om man ser till hela fasadens livslängd. Vi har faktiskt räknat och jämfört några olika situationer, OnceWall VS Träfasad.  Här kan du se hur vi har räknat och de olika utgångslägena. En snabb slutsats är att OnceWall är bra för de flesta. Oavsett om du monterar själv eller låter någon annan installera så tjänar du i längden på att montera Oncewall.

Miljösmart

Att välja OnceWall till sin fasad blir också en stor fördel ur miljösynpunkt då miljön inte belastas var tionde år vid upprepade måleriarbeten. Alger och mögelsporer har svårt att få fäste i fasaden, vilket gör att behovet av underhåll minskar radikalt.

Livslängd på över femtio år

OnceWall håller extremt länge. Fasaden är UV-resistent och den kommer håller sig fin under lång tid framöver. Det är ett bra val av fasad vid en eventuell lågkonjunktur då den kraftigt minskar kostnaderna för underhåll. En annan trygghet är att det medföljer 20 års garanti.

Hjälp och support

Vi finns här när du behöver hjälp eller har frågor om OnceWall. Vi har kunnig personlig support som hjälper dig med dina funderingar i stort och smått, ingen fråga är för obetydlig att ställa. Vi finns med dig från start till mål.

Du kan montera

Det är så enkelt att montera OnceWall, att även du som inte normalt brukar snickra och bygga kan våga dig på att montera OnceWall. Vi har instruktionsblad som är lätta att förstå, och även filmer som på ett tydligt sätt visar hur man går till väga vid en installation. Det krävs inte heller några avancerade verktyg för att lyckas. Vi är tillgängliga för dig genom vår personliga support och kan svara på dina frågor under arbetets gång. Du kan känna dig trygg med att vi ger dig det stöd du behöver när du beslutar dig för att montera OnceWall själv.

Leverans

En annan fördel är att vårt lager för Skandinavien ligger på Sveriges västkust, perfekt placerat för snabba leveranser. Beroende på vart du bor och på hur mycket du beställer så kan antalet leveransdagar variera. Du kan även själv komma till vårt lager för att hämta själv för omgående leverans om du vill.

100% Återvinningsbar

PVC tillverkas till viss del av olja och kan återvinnas upp till tio gånger. Så om många år när en OnceWall fasad går ur tiden så kan den malas ner till granulat, smältas ner, och bli en viktig beståndsdel i en ny fasad igen. Alla våra produkter är 100% återvinningsbara. Det är också fullt möjligt att plocka ner en fasad och montera upp den igen någon annanstans, lite som att flytta ett timmerhus.

Varför vit panel är extra bra

Miljövänlig fasadbeklädnad

OnceWall kombinerat med andra fasadmaterial

Andrahandsvärde på OnceWall

Rengöring av OnceWallfasad

PVC-fasader i övriga världen

Om PVC fasad

OnceWall till villavagn

OnceWall vs Fibercement, Eternit

Underhållsfri fasad

Plastfasad vs Träfasad