fbpx

Fördelarna med OnceWall

Fördelarna med OnceWall är många. En fasad från OnceWall behöver inget underhåll mer än vanlig rengöring emellanåt. När fasaden är uppsatt kommer den hålla sig fin under väldigt många år utan underhåll, vilket innebär en lång rad fördelar. Den största är att du slipper den ständiga stressen och pressen över att din fasad behöver målas. Du kan istället känna trygghet och  frihet som kommer av att du gjort ett smart val som gör att du kan njuta mer av livet.

Du behöver inte längre måla, vilket gör att du spar både tid och pengar. Det blir också en stor fördel ur miljösynpunkt då miljön inte belastas var tionde år vid upprepade måleriarbeten. Alger och mögelsporer har svårt att få fäste i fasaden, vilket gör att behovet av underhåll minskar radikalt. OnceWall är enkel att montera och det krävs inte några avancerade verktyg för att lyckas.

Mycket låga kostnader över tid

Paneler från OnceWall har en lång livslängd och utgifterna av fasadskötsel reduceras avsevärt. Tillverkning och inköp av färg, förtunning och verktyg som behövs för att underhålla en träfasad uteblir. Du kommer inte heller behöva hyra skylift eller ställningar för ommålning. OnceWall är extremt kostnadseffektiv om man ser till hela fasadens livslängd. Vi har faktiskt räknat och jämfört några olika situationer, OnceWall VS Träfasad.  Här kan du se hur vi har räknat och de olika utgångslägena. En snabb slutsats är att OnceWall är bra för de flesta. Oavsett om du monterar själv eller låter någon annan installera så tjänar du i längden på att montera Oncewall.

Livslängd på över femtio år

OnceWall håller extremt länge. Fasaden är UV-resistent och den kommer håller sig fin under lång tid framöver. Det är ett bra val av fasad vid en eventuell lågkonjunktur då den kraftigt minskar kostnaderna för underhåll. En annan trygghet är att det medföljer 20 års garanti.

Tidlös

OnceWall är en tidlös fasad som kommer hålla sig fin under många år framåt. Tack vare att det finns flera olika modeller så kan du säkert hitta en som passar  just dig och din stil. Allt från moderna varianter till lite mer klassiska modeller.  Du kan montera både stående och liggande vilket gör att du kan få den  design som just du vill ha på din fasad.

Hjälp och suport

Vi finns här när du behöver hjälp eller har frågor om OnceWall. Vi har kunnig personlig support som hjälper dig med dina funderingar i stort och smått, ingen fråga är för dum att ställa. Vi finns med dig från start till mål.

Du kan montera

Det är så enkelt att montera OnceWall, att även du som inte normalt brukar snickra och bygga kan våga dig på att montera OnceWall. Vi har instruktionsblad som är lätta att förstå, och även filmer som på ett enkelt och tydligt sätt visar hur man går till väga vid en installation. Vi är tillgängliga för dig genom vår personliga support och kan svara på dina frågor under arbetets gång. Du kan känna dig trygg med att vi ger dig det stöd du behöver när du beslutar dig för att montera OnceWall själv.

Leverans

En annan fördel är att vårt lager för Skandinavien ligger på Sveriges västkust, perfekt placerat för snabba leveranser. Beroende på vart du bor och på hur mycket du beställer så kan antalet leveransdagar variera. Du kan även komma till vårt lager för att hämta själv för omgående leverans om du vill.

100% Återvinningsbar

PVC tillverkas till viss del av olja och kan återvinnas upp till tio gånger. Så om många år när en OnceWall fasad går ur tiden så kan den malas ner till granulat, smältas ner, och bli en viktig beståndsdel i en ny fasad igen. Alla våra produkter är 100% återvinningsbara. Det är också fullt möjligt att plocka ner en fasad och montera upp den igen någon annanstans, lite som att flytta ett timmerhus.