fbpx
Lättmonterad
Som att lägga ett laminatgolv

Montera själv

Det är så enkelt att montera OnceWall att även du som inte normalt brukar snickra och bygga kan våga dig på att montera fasaden. Vi har en montageanvisning som är lätt att förstå, och även filmer som på ett tydligt sätt visar hur man går till väga vid en installation. 

När du håller på med med våra produkter så märker du att de är otroligt enkla att arbeta med. De väger inte speciellt mycket och de är väldigt enkla att bearbeta. Du använder bara traditionella metoder när du monterar dem, så det är lätt att be om hjälp med installationen om du skulle behöva det. OnceWall monteras likt en brädvägg, som en tvåstegstätad fasad. För en snickare behövs det inget annat än det som redan finns i verktygslådan. Givetvis så bör man först läsa montageanvisningarna så allt blir rätt. 

OnceWalls fasadbeklädnad fungerar på samma sätt som en spontad panel av trä. Du skruvar i sponten och skruvarna täcks sedan av nästa bräda. Detta gör att inga skruvar syns. 

Vi hjälper dig

Vi är tillgängliga för dig och vi svarar gärna på dina frågor under arbetets gång. Du kan känna dig trygg med att vi ger dig det stöd du behöver om du beslutar dig för att montera OnceWall själv. Vår montagekurs hittar du här: