fbpx
Ekonomigeni
Pengar till annat

Investering för framtiden

Få material slår OnceWall när det kommer till att spara pengar. Oavsett om du jämför en målad trävägg, tegel, putsad fasad eller en fasad med fibercementskivor så ger OnceWalls fasader en oslagbar totalekonomi. 

Ingen vet vad framtiden bär med sig så det enda rätta vi kan göra är att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Att frigöra tid och pengar är betydligt enklare för den som aktivt intresserar sig för sitt ägande och vi på OnceWall vet vad som krävs för att din fastighet ska behålla sitt värde långt framöver.  En del i att skapa en lyckad och lönsam investering är att redan i planeringsstadiet få bra stöd och hjälp. 

OnceWall är mycket mer än bara fasader. Det är ett koncept som är framtaget för att du som fastighetsägare  ska kunna känna dig fullkomligt trygg med din investering.

Läs vår ekonomibroschyr:

Värdeskapande

En målad fasad håller sig ofta snygg i några år, men när, regn och mögel snabbt påverkar ytskiktet så försämras utseendet över tid.  

Med Oncewall kan du glömma allt vad målning heter. De val du gör i dag kommer påverka hela din framtid. Med en fasad från OnceWall får du ett snyggt hus som håller sig snyggt och behåller sitt värde.

Till underhåll eller dig själv?

En traditionell träfasad kostar under en 50-årsperiod mer än tre gånger så mycket i investering och underhåll jämfört med en fasad från OnceWall. Pengar som i stället kan gå till bättre och roligare saker.

 

Med OnceWall får du ett roligare liv.

Läs vår ekonomibroschyr

I vår broschyr som tar upp de ekonomiska aspekterna med att välja OnceWall. OnceWall är såväl värdeskapande som kostnadsreducerande.

Vill du ha den i ryckt form så är det bara att att du hör av dig till oss så skickar vi ett exemplar. När du beställer ett gratis prov från oss så brukar vi skicka med denna broschyr också. Läs vår ekonomibroschyr här:

Spara eller Slösa

Serien i Lyckoslanten handlade om två flickor med olika personligheter.  Spara var flitig, dygdig och hjälpsam. Slösa å andra sidan kastade bort sina pengar på nöjen och skräpkonsumtion, vilket straffade sig på allehanda vis. 

Med sunt förnuft och långsiktigt tänkande firade Spara den ena triumfen efter den andra. Ur detta tankesätt och sätt att vara är OnceWall sprunget. Man gör rätt från början. Med OnceWall blir du Spara.

Tid för annat
Underhållsfritid

Mer tid och pengar till annat

Ju större fastigheten är, desto mer pengar finns det att hämta hem med rätt val. En fastighet med 130m2 väggyta kommer under en normal livslängd med OnceWall att bli över 300 000 kronor billigare än en trävägg. 

Visste du att:
Inte ens om du under en 50-årsperiod får panel och färg gratis blir en träfasad billigare än en fasad från OnceWall.

Trä är 250% dyrare

Jämfört med en målad fasad efter 50 år. Efter 50 år har en fastighetsägare med en fastighet på 100 m2 (130m2 fasad) sparat ca 310 000 kronor mot om man hade valt en målad träfasad.  

På köpet har man sluppit byggställningar, färgflagor, ruttna brädor. Bäst av allt är att man har fått tid till viktigare och roligare saker. I vår beräkning har vi räknat med att du lägger ett lager grundfärg och två lager slutfärg med 10års mellanrum. Du kommer måla år 1, 10, 20, 30 och år 40. Till dessa tillfällena behövs en ställning för att komma åt över allt.

1 Kr
Spar pengar

Du spar 310.000Kr när du slipper ommålningar under kommande 50 år.

1 h
Tidsbesparing

Du slipper lägga ca 650 timmar på din fasad under kommande 50 år.

1 %
Kostnadsbesparing

Du spar ca 70% av kostnaden
under kommande 50 år.

Trygg framtid
Kontroll över framtida utgifter

Nu och inte igen

De flesta komponenter i ett hus måste förr eller senare bytas ut eller underhållas med jämna mellanrum. Som fastighetsägare är det viktigt att göra rätt val.

Precis som en bergochdalbana har livet både upp- och nedgångar. En del kan vi påverka och annat inte. Med OnceWall kan du glömma allt vad underhåll heter och det val du gör idag kommer påverka hela din framtid. Välj rätt och du behöver bara göra det en gång.

Smarta val = Ljus framtid

Ingen vet vad framtiden bär med sig. Det enda vi kan göra är att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Att frigöra tid och pengar är betydligt enklare för den som aktivt intresserar sig för sitt ägande.

Vi på OnceWall vet vad som krävs för att din fastighet ska behålla sitt värde långt framöver och för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att möta framtiden.