Regelbundna inleveranser

OnceWall inleverans till lagring

Lite bilder från en höstleverans direkt från fabriksgolvet:-). Nya fantastiska fasader anländer för att ligga redo när du som kund behöver den. När du vill ha underhållsfria så är det bara att du hör av dig. -Vi är redo för dig:-)

 

Etapp 2 av Kållekärr

Nu är äntligen etapp 2 av ICA Kållekärr klar. Vi är glada att kunna presenterar lite före och efter bilder på ett fantastiskt resultat. Dom har monterat OnceWalls Västkustpanel på en tidigare träpanel. För att få snygga övergångar till fönster och andra detaljer på huset har dom kombinerat detta med plåt, som är ett utmärkt val enligt oss.

Fönstergavel

Vi fick en bild av en nöjd kund som installerat OnceWall Exclusive på en gavel med flera fina fönster. Ett lyckat projekt som vi tänkte kan vara värt att dela med sig av:-).

Underhållsfritt när det är som bäst.

Gavel med OnceWall Exclusive

Villa med Sverigepanelen

Idag så fick vi några projektbilder sänt till oss från en nöjd kund. De har inte så hög upplösning men vi tänker att de trots detta kanske kan ge någon annan lite inspiration. Paneltypen på bilderna är Sverigepanelen som här monterats liggande. Vi återkommer med lite fler bilder när projektet är helt klart och vi förhoppningsvis kanske fått tag på bilder med lite bättre upplösning.

Tack Johan för bilderna och för att vi får följa dig från start till mål.